27. srpna 2006

Po akci :-D

Včera byla bečka, sjelo se tam jen pár lidí, ale i tak to byla super akce. Několik, těch na které jsem se těšil nejvíce nedorazili, ale co se dá dělat. Oni přišli o super akci, ne já.

Bečku jsme pokořili už kolem 2300, což mi přišlo na to množství lidí co se zúčastnilo docela brzo. Nevadí, přešli jsme na kofolu a bavili se dál. Kolem 0000 se pár lidí zvedlo a šli domů. Hlavně ti ze sousední dědiny. Janička, b0, bratránek a já jsme se bavili dál. Kolem 0500 jsem si šel s b0 lehnout. Když Jana viděla, že už jsme pozhasínali, tak chtěla jít také spát, ale nemohla se zbavit Jirku. Ale nakonec se k nám také přidala :-D.

Probudil jsem se po deváté hodině. Tak jsem vstal a pustil se do postupného uklízení. Posbírat nádobí, hodit do kochyňky, poumývat, uklidit drobty kolem. A poté poumývat země.

Pak jsem odnesl nějaké věci domů, a máma řekla, že oběd je připraven. Tak jsem skočil zpátky a řekl Janičce a b0, že oběd je ready. Jana mi sice rozuměla, že oběd bude až po 1400, ale nakonec jsme si porozuměli. Po obědě jsme ještě necomálo pokecali a už byl čas vyrazit na vlak. Odvezl jsem Janu a Bodyna do Olomouce na nádraží. Jana jela do Brna, odjížděla v 1340, b0 do Pardubic a vlak měl jet v 1356, ale měl 5 minut spoždění.

Aspoň jsem s Bodynem ještě něco málo pokecal.

Bilancuji a přemýšlím nad tím, jestli do té akce půjdu příště znovu. Jestli zas koupím bečku a sezvu lidi. Letos ta akce byla skvělá, ale nesešli se tu všichnii kamarádi a kamarádky, kvůli kterým jsem to dělal. A to mě trochu mrzí.

Chápu ty co nepřijeli kvůli přítelkyni/příteli, také chápu ty co museli dělat nějakou práci, která nešla odložit. Méně už ty co se jim prostě nechtělo. Těm už asi ani příště neřeknu. Ještě se uvidí, jestli se do něčeho příště pustím.

Díky všem co jste se stavili! Jsem Vám moc vděčný.

Jo a chyběla mi tu jedna osůbka, která měla hodně vlastní práce a která se rozhodla jít v životě vlastní cestou.

fotky...

Žádné komentáře:

Okomentovat