25. srpna 2006

Příprava na akci

Tak jsem dnes byl nakoupit na zítřejší akci. Nákup byl v pohodě a nebylo co řešit. Proběhlo to hladce.

Za chvíli se půjdu podívat na místo konání, připravit to tam, uklidit. Mám z toho celkem nervy, ještě ani nevím kdo všechno dorazí a kdo ne. Zval jsem spoutu lidí a všichni odpovídali že se uvidí jak jim to vyjde. Vím o pár co tu nebudou. A u těch mě to extra mrzí - Bezy a Vakizashi. A k tomu se všemu ten včerejší dárek v podobě obuvi na fotbal. Nu což. Nějak bylo, nějak bude.

Už se celkem těším. Také po tom jak jsem bloudil pivovarem a nevěděl kudy kam :-D. Nejdřív dojít pro fakturu. Tam mě ještě zvládla navést máma. S fakturou do pokladny. Ještěže to byly jen vedlejší dveře. A pak zpět k paní co mi dala fakturu. Od ní s dalším papírem k rampě. Jenže tam už nebyla ani noha. Asi 10minut jsem čekal než se tam někdo oběvil. Přišel jsem o jedno lejstro a dostal za něj bečku. Naložil jsem ji do kufru a auto brutálně sedlo. Tak, kde tu dávají chlaďáky? Hej, kde je kdo, potřebuji poradit...:-)? Nakonec jsem se skočil zeptat do pokladny. Prej cestou k výjezdu. OK, zkusím. Tam mladej borec, piercing ve spodním rtu, masakr. Prej cože potřebuju. Já že bych tu měl mít chlaďák na jméno Lubor Vaca. Jo, je tu. Tak jsem ho naložil, znovu se podepsal a mohlo se jet domů.

Hlavně, že se nakonec všechno zdárně vyřešilo. Už se těším jak malej. Snad se tu sejde co nejvíce lidí. Některé jsem neviděl, ani nepamatuju, jiné jsem viděl nedávno. Se všema bych chtěl aspon trochu pokecat... Tak snad vyjde počasí a vůbec všechno.

Uff

Žádné komentáře:

Okomentovat