2. října 2006

Boček ...

Opět mi volal jistá zaměstnankyně jistého well known muže v Brně a blízkém okolí (hlavně Kuřim). Její hlas poznám už podle prvního písmene co vysloví a okamžitě si říkám co zas po mě chce.

Že prý se jim zbláznil náš systém na Tržní... Na to já odpověděl - možná zbláznil, možná ne, ale co já s tím mám dělat. K systému nemám přístup, takže ji bohužel nepomůžu. Když jsem tam bydlel, tak vše fungovalo spolehlivě a bez nejmenších problému. Poté co jsme se odstěhovali a počítač přešel pod správu p. Hrabovského to hned druhý týden lehlo. Zajímalo by mě co tomu systému provedl.

Nakonec to skončilo tak, že p. Hrabovský se jim na to podívá. No ok, v pohodě. Jen jsem ji upozornil, že jsme se domluvili na 4 dalších instalacích našeho dohledového systému a že momentálně ji zbývá poslední instalace. Instalace se vztahuje na síťovou kartu kterou počítač označuje jako eth0 (to ona neví, ale nějak jsme hlídání počtu instalací udělat museli).

Pokud překročí počet dohodnutých instalací, tak za každou další dostane fakturu na 7kKč. Nejsme charita, oni se zachovali docela hnusně k nám, když jsme se stěhovali pryč, my se zachováme hnusně k nim, pokud poruší dohodu. Což se stane, nevěřím, že by dohodu dodrželi. Zvláště ne ústní.

Boček rulezzzzz....

BTW: nemesis-trhni.mine.nu se přestěhovala na trzni.ath.cx, IP rozsah ve vnitřní sítě šel z 10.20.30.0/24 na 10.20.35.0/24. Backdoor do administračního rozhraní je: ***** s heslem: *****. Ne, tuhle informaci nikomu nesdělím, jen vězte, že brutalforce attack na tu webovou aplikaci položí spíš ten počítač než by jste prošli přes autentizaci. Teda aspoň co se týče toho backdooru. Jinak info o systému hledejte na /phpsysinfo

Žádné komentáře:

Okomentovat