7. října 2006

Partnerka do tanečních

Minulý pátek jsem se se od bývalé partnerky dověděl, že kvůli rozvrhu ve škole nestíhá taneční. S tím, že až vypíší další kurzy, tak by mohli mít vhodnější termíny. Jenže netancovat ještě pár měsíců, tak všechno zapomenu a pak už třebas nebudu mít chuť znovu začínat. Už jednou k tomu došlo a pak mě k tomu abych začal znovu tancovat dokopala kamarádka, když jsem na tom byl psychicky dost špatně, že mi to pomůže. A měla 100% pravdu.
Proto jsem neváhal, prohlédl inzerci na webu TŠ Starlet. Napsal všem slečnám se zájmem o pokračovací kurzy a sám podal inzerát. Jak postupně chodily odpovědi, tak jsem začal propadat depresi, že asi opravdu nebude s kým tancovat. Pak se ozvala jedna dívčina a i když výškově byla o dost nižší než já, měla zájem se se mnou aspoň sejít a pokecat.

Spolubydla z privátu si ze mě dělal srandu, že prý na inzeráty někoho jako jsem já může odpovědět maximálně tak nějaký mužen či žemuž. Myslel tím, že i když to bude holka, tak bude vypadat jak... No však víte sami. Což mě krapet rozhodilo, ale říkal jsem si, že aspoň jednou se s ní sejít ničemu neuškodí. A také že ne. Pokud bych ji měl nějak hodnotit, tak řeknu jediné - velice pěkná a rozumná holka to byla. Měla zájem o latinu, což ostatně není problém, i když jsem se zatím víc věnoval standardním tancům, latina mě vždy bavila. Domluvili jsme se, že se podíváme jaké kurzy latiny Starlet nabízí a že tam zaskočíme.

Měl jsem z toho celkem radost, protože v to, že budu letos tancovat jsem už ani nedoufal. Bohužel dlouhého trvaní moje radost neměla, Starlet má kurzy latiny pouze v pátek a to jí nevyhovuje. A co já bych řekl na pátek? No což, stejně mám v pátek do 16:00 školu, takže jezdit domů až v sobotu by mě nezabilo. Škoda, věčná škoda. Snad se ještě něco vyvrbí.

Jo a abych nezapoměl - včerá večer mi psala další slečna v reakci na můj inzerát a já ji napsal, že s největší pravděpodobností už partnerku mám a poděkoval ji za její zájem. No takže zpátky na stromy opice (moje oblíbená hláška, když dojde k nějakému průšvihu - a tohle za něj považuji), hezky znovu napsát e-mail slečně co psala včera večer a zkusit se s ní ještě domluvit.

Nebo dát na Andy a zkusit rovnou K4. Ale to pak bude sada, v pondělí a čtvrtek najít čas 16:00-18:00. Moc času nezbývá, takže ať to už nějak dopadne. Nebo zešedivím u počítače nebo se zlámu na bruslích (ať už ice či in-line). Uff...

Je to venku a je mi líp.

3 komentáře:

  1. Mno (Ach, já se této hlášky nezbavím. Zlatej prof. Metelka na střední. Škoda, že nemám pořádnou bradku, abych si ji při tom mnul jako on.) nic, zítra zkusím zkontaktovat Andy a zjistit co a jak - čas i na K4 by byl, sice o prsa, ale je to reálné. Teď si pustím Masterplan a budu si užívat skvělou muziku. Nějak se všechno (tanec, HFN, škola, vztah, bc. práce) sype, takže aspoň takhle se odreaguji.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to dopadlo s tím tancem? Jestli jsi nenašel, dej vědět...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, partnerku jsem nakonec našel a už druhý rok s ní tancuji. Ale počítám s Tebou, až zas budu shánět partnerku :-).

    OdpovědětVymazat