15. října 2006

Páteční letargie (aneb pátek 13.)

V pátek jsem od rána seděl ve škole a přemýšlel, zda to co nám přednášející povídá myslí vážně, nebo jestli mě chce unudit k smrti. Nakonec ale ty přednášky byly zajímavé. Tedy do okamžiku, kdy nám v uživatelských rozhraních začal vykládat nesmysly o tom jak se co chová, jak se tomu říká a tak. To už na mě bylo moc. Pokud nás chtěli něco takového učit, tak to měli udělat dřív, než jsme dělali první aplikace s GUI.

IS a já jsme se zvedli a šli si dát oběd, přece neumřeme hlady. Na odpoledne jsem měl domluvenu schůzku s další partnerkou co se mi ozvala na tancování. To se nějak nevydařilo. Nenašli jsme se.

Nakonec jsme si napsali ještě pár mailů a dohodli se na tom, že má partnera, který ji bude vyhovovat lépe. A ještě mi poslala e-mail a UIN na kámošku co by se k tanci (závodnímu) chtěla vrátit. Na mail jsem napsal, ale dosud žádná reakce a když jsem přidával UIN, tak nebyla ona on-line a pak jsem jel pro bratra do tanečních, takže jsem byl já away. Ale zpátky k věci.

Když jsem se v pátek večer vrátil na privát, tak IS píše, jestli bych nešel lézt. Tak jsem odpověděl, že mi to vyjde finančně hodně natěsno, ale půjdu. A že to snad bude lepší než posledně.

Lepší to bylo, ale ne zas o moc, přestože IS tvrdí, že pokrok prý poznat byl. Když já mam tak slabé prsty na rukách a ruce se mi pořád potí. Teplota 14°C a nižší je ideální teplota. Zalezli jsme si celkem pěkně a já pevně doufám, že příště to zas bude o něco lepší. V ten pátek už s námi byla další členka naší výpravy do lanového centra. IS po stěně lezl jako pavouk a Káťe k tomuto cílí mnoho nechybělo. Jen já nebyl schopný pořádně ničeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat