18. července 2007

Koupě nabíječky na AA články

Digitální fotoaparát je žrout baterií a tak jsem se rozhodl, že si pořídím pořádnou nabíječku a alespoň jednu sadu baterií s kapacitou alespoň 2000mAh.



Ze zdánlivě jednoduchého úkolu se vyklubal nadlidský úkol. Při prvním zkoumání jsem si vybral Ansmann Powerline 4 Traveller kterou nabízeli současně se 4mi bateriemi s kapacitou 2700mAh.

Tu jsem nejdřív objednal na cybex.cz, když jsem později zjistil, že u konkurence nabízejí tu samou nabíječku řádově levněji, rozhodl jsem se objednávku zrušit a objednat ji u konkurence. Zhruba po 10ti dnech od objednávky mi volali, že dodavatel ji stále nedodal a jestli si nechci vybrat jiný produkt z nabídky. Rozhodl jsem se objednávku úplně zrušit.

Poté co jsem zrušil objednávku jsem se dal znovu do zkoumání dostupných produktů. Prošel jsem si katalog firmy Conrad a tam mě zaujala nabíječka Voltcraft IPC-1, kterou dodávají s 4mi bateriemi s kapacitou 2500mAh. Rozhodl jsem se, že si tuto nabíječku objednám. A tak jsem zadal objednávku. Záhy přišel potvrzovací e-mail s předpokládaným termínem expedice 27.7.2007 -- touto dobou budu mimo českou republiku a tak je to pro mě naprosto nevyhovující termín.

A tak jsem se zeptal mého nejlepšího rádce, strýčka Googla, kde tento typ v ČR ještě prodávají. Když jsem našel e-shop, kde ji měli skladem, okamžitě jsem provedl objednávku a asi za 15 minut mi z daného e-shopu volali, že zítra bych ji měl mít doma. Už teď se na ni těším. Snad ji pošta někde nezaloží jako se ji povedlo s tisícovkami dopisů…

A tohle je ona:

Žádné komentáře:

Okomentovat